Search results

  1. D

    11572 error - Progress 10.1C04 on Centos 5.1

    Is it possible to connect to SalesForce directly using a Progress client on Centos? I'm receiving the error "OpenEdge Web service clients are not supported on the current platform. (11572)"; the same code works fine on Progress 11 running on Red Hat. Is there a way to find a definitive answer...
  2. D

    Setting Response headers in Webspeed

    Can anyone advise me on how to set Response Headers in Webspeed? I have an application with an iFrame that is getting blocked because it violates the Content Security Policy Directive. I'm trying to change the Content-Security-Policy response header - is there a configuration file that I need...
  3. D

    Question about configuring WebSpeed on IIS

    Any suggestions would be greatly appreciated - I'm attempting to configure WebSpeed on IIS, on a Windows 2019 Server, in a 2-tier environment but get a 404 error whenever I attempt to access the workhsop. When I attempt to access the WebSpeed workshop (example URL...
  4. D

    Web Service - Client operatingMode does not match broker operatingMode

    I've successfully deployed a web client, but it is not working; I get an error message saying that the client operatingMode is not matching the broker operatingMode. I verified that the test_AS broker is running in Stateless (which I expect), but I don't see where to specify that the client run...
  5. D

    wsaman deploy issues - Connect error 10901

    Please let me know if you have any advice - I'm trying to deploy a new web service in a Linux environment, but get an error message "An error occurred connecting to the Web Service application. (10901) It appears to be deployed correctly - I can access the WSDL - but when I attempt to send a...
  6. D

    Trying to resolve Input Data Too Large error

    I'm trying to troubleshoot Webspeed code that loads an item catalog from a .csv that has been placed on a server. If the .csv code is greater than about 850K and 5,000 records, the program stalls and I see the following message in the server log: P-064472 T-1751873344 1 WS -- (Procedure...
  7. D

    Force a pdf download in Webspeed

    I'm trying to download a pdf document via Webspeed. The document is available on the application server, but not on the web server, so I can't just link to it. The code below (along with all other examples I can find on the web) just returns a web page with the headers, followed by the PDF...
  8. D

    Question about parsing JSON

    I have a question about parsing a complex JSON object - How can I get the text value of a particular record (index?) in a JSON object? I have code that is reading the file, but how (in the example below) can I get the OwnerName of "Donald Duck" in item 2? My code (also pasted below) does the...
  9. D

    Socket programming with Java - can't send data to Java

    Hi - I'm trying to use sockets to communicate between Progress and a Java class. The Progress code is definitely connecting the class, but sending data isn't working. Can someone point me in the right direction? The code below has a couple of comments to explain where I see the code working...
  10. D

    Trying To Debug "can't Reach This Page"

    I am trying to deploy a Webspeed application, but every time I attempt to access a page through a browser, I get an error saying "Can't Reach This Page". As far as I can tell, the PROPATH is set correctly, and I can run a page from the Workshop. However, when I attempt to run the page...
  11. D

    Truncated Data From Sql View

    I'm trying to query from a SQL view and am getting strange results in my application. If read the length of a field - DISPLAY LENGTH(contactName) I'll get a result that makes sense - like 24 characters. However, when I attempt to display the field itself, I get only the first character. A...
  12. D

    Question About Tracking Agent Usage

    I'm working on an online webstore that is written in Webspeed. My client has a concern - if the number of agents currently in use is maxed, the site will slow down for the (eventual) shoppers. Is there a way to track agent activity (when the spawn, when they de-spawn, etc.)? Much...
  13. D

    Webspeed 6019 Error Followed By Error 6370

    I'm setting up a new web server to communicate with an existing Webspeed application. When I attempt to get to the Webspeed workshop, I get the dreaded Yellow page, Webspeed error 6019 followed by the message unknown internal command not executed. (6370). Can anyone point me in the right...
  14. D

    Write-xml: Exporting A Single Dataset Record

    Is there any way to export a single dataset record, either using WRITE-XML or some other method? The code below is a simplified example of what I'm trying to do: Export each tt1 and associated tt2 data into individual files, each file with a single tt record and its associated td records. The...
  15. D

    Progress Error 2767 - Could Not Evaluate The Expression Describing The Context Of The External Funct

    I'm trying to call some functions in code that was written by a different developer. The code in question uses a &GLOBAL-DEFINE constant to refer to a super procedure that handles debugging. The code is basically as follows: /* Calling procedure */ DEFINE VARIABLE vh1 AS HANDLE. RUN...
  16. D

    Calling A Webspeed-based Super Procedure From External Program

    Is there a way to call a Webspeed-based super procedure from non-Webspeed code? I have a Webspeed application that I would like to call from a Progress application that lives outside of Webspeed. The Webspeed application has several super procedures and is connected to a different set of...
  17. D

    Question: Webspeed Workshop Appears As Blank Page

    We are installing WebSpeed Workshop on a Windows Server 2012 server / IIS 8. When we attempt to open the workshop, a blank page appears (No errors of any kind, even from IIS or the messenger). The page source is completely blank - no HTML tags of any kind. Can you give advice on where we...
  18. D

    Requesting help with 404 error in newly deployed web service

    I'm attempting to deploy a web service on a newly-created web service adapter. The adapter appears to be correctly set up - it reports status: OK 111. I then used WSAMAN to deploy, then enable the web service, and it appears to be deployed. I can view the WSDL, using...
  19. D

    Question about where HostURL is defined

    Can someone tell me how the variable HostURL is defined? I have a WebSpeed application that needs to run under https. The HostURL variable is displaying http://hostname.net while I need it to be populated with https://hostname.net. I haven't defined the variable anywhere during setup, it...
  20. D

    Question about deploying with wsaman with multiple adapters

    I have a question about deploying a web service to a specific WSA instance. I have three different adapters - ./tomcat/webapps/wsa/wsa1 ./tomcat/webapps/wsadev/wsa1 ./tomcat/webapps/wsatest/wsa1 How can you specify the instance (wsa, wsadev, or wsatest)? The syntax that I'm familiar with is...
Top